010-2160555

ADVIES

Het doel van een inbraakbeveiliging en/of camerasysteem is het buiten houden van ongewenste bezoekers.
Mocht het voorkomen dat een ongewenste bezoeker binnen komt kan een beveiligingssysteem ervoor zorgen dat de noodzakelijke mensen of instanties zo snel mogelijk worden gealarmeerd.
Daarnaast is het voor ons belangrijk dat wij het onzekere gevoel die u heeft van bijvoorbeeld een eerdere inbraak weg te kunnen nemen. Om tot een juiste projectering van het beveiligingssysteem en/of camerasysteem te komen dient er eerst een risico inventarisatie te worden gedaan waaruit een bepaalde klasse van beveiliging komt.
Verzekeringsmaatschappijen kunnen deze classificatie eisen i.v.m. het vaststellen van het verzekeringsrisico.
Voor het bepalen van de risicoklasse dienen er zaken besproken te worden welke vaak vertrouwelijk zijn en is het van groot belang dat deze gegevens niet op straat terecht komen. Onze vertegenwoordiger/ster werken door heel Nederland. Zij zijn altijd beschikbaar voor een gratis en vrijblijvend gesprek over hoe u uw huis en of bedrijf het beste kunt beveiligen.
Ook bieden wij vele voordelen ten opzichte van andere bedrijven. Zo kunt bij ons ook terecht voor maatwerk en vele oplossingen die gericht zijn om u goed te beveiligen. Graag willen wij u een persoonlijk advies geven op locatie, wilt u weten wat wij kunnen doen om de kans op inbraak, camera, overval en of brand tot het minimale te beperken? u krijgt direct na aanvraag een vaste vertegenwoordiger/ster aangewezen, die vanaf begin tot eind uw aanspreekpunt is.