010-2160555

SERVICE & ONDERHOUD

Het serviceteam van Oskam Beveiliging is 24/7 bereik en inzetbaar.
Tijdens kantooruren is ons serviceteam te bereiken via ons kantoor of via uw eigen vertegenwoordiger of aanspreekpunt binnen Oskam Beveiliging.
Buiten kantoortijden is het serviceteam bereikbaar via het storingsnummer 010-2160555.
Wanneer u een onderhoudscontract op uw installatie afsluit verricht de servicedienst van Oskam Beveiliging preventief onderhoud en controleert de functies en doormelding naar de meldkamer op ontvangen alarm- en storingsmeldingen. Bij storingen of andere calamiteiten, kunt u direct een beroep op ons doen en wordt u met prioriteit geholpen indien u uiteraard bij ons een contract heeft. 

*NIEUW* Op dit moment zijn wij bezig om een aantal nieuwe services aan te bieden. Het gaat om: inloggen op afstand, All-in onderhoudscontracten en Nachtschade Herstel Services bij inbraak. Indien u geïnteresseerd bent in een van onze nieuwe diensten en of service, dan raden wij u aan om met ons contact op te nemen. U kunt ons bereiken op 010-2160555 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen.